Larian Studios

oneindig laadscherm

Posted By: andybody

oneindig laadscherm - 04/12/09 08:26 AM

dag iedereen,

ik zit vast met mijn spel als ik tussen twee rotsen moet doorgaan naar de plek waar die ronde plaats met stenen "rhode" krijg ik een laadscherm en het blijft zo
ik heb windows xp en ik heb ook al geprobeert om de patch te instaleren maar hij zegt telkens dat er geen divinity 2 op mijn pc staat

kan iemand mij helpen aub.
Posted By: Joram

Re: oneindig laadscherm - 07/12/09 09:17 AM

Hoi,

jammer dat ik je niet kan helpen ... ik speel op de xbox.
Blijft het laadscherm hangen vr of n de dialoog met Rhode?? (ik dacht dat het daar "Talana" is die je ontmoet, niet? )
In ieder geval, mocht het zijn dat het NA de dialoog vastloopt, dan kan je eens het volgende proberen te doen:
Laad die samegame opnieuw, loop naar het ronde platform, de dialoog start en SKIP heel deze dialoog door met je muis te klikken op "Continue" binnen die dialoogvensters (of op een andere manier, want ik weet niet HOE het met de pc-versie in z'n werk gaat, maar ik veronderstel dat je vooral met de muis of een toetsenbord-sneltoets werkt).
Mogelijk lukt het dan wel?
En geen schrik, je kan die dialoog nadien rustig nalezen in je Logbook ;\)

Maar ik zeg het, ik heb de xbox-versie en zelf heb ik 1 keer een oneindig laadscherm gehad op het einde van Farglow, NA de dialoog, op het moment dat ik met dat luchtschip mee reis naar Brocken Valley ... als ik dan de dialoog SKIP loopt alles prima!

Als dit niet mocht lukken andybody, dan vrees ik dat je alles in het engels zal mogen doen, want dat je daar meer kans maakt om geholpen te worden...
Of als je het lastig hebt met engels (ik weet niet hoe jong je bent) ... misschien iemand in je buurt om hulp vragen die wel goed engels kan en eens samen in het engelstalige gedeelte van het forum lezen, want je bent zeker niet de enige met de pc-versie die hier problemen mee heeft!

En ik zou het heel jammer vinden dat je niet verder kan spelen! Persoonlijk vind ik D II een fantastische RPG! Jammer van deze "bug" !

Vl succes andybody, hopelijk lukt het je binnenkort wel! Ik duim!

Groetjes ;\)
Posted By: Dunkman10

Re: oneindig laadscherm - 13/01/10 02:23 PM

Heb hetzelfde probleem op Vista.
Is hier al een oplossing voor? Zal alleszins verder gaan kijken in de andere forums.
Posted By: Joram

Re: oneindig laadscherm - 13/01/10 03:23 PM

Misschien trachten de dialoog snel door te bladeren (continue) en zo de dialoog snel af te handelen zodat de video wel start?

Maar ja, zeker weet ik het niet of dat trukje ook lukt op de pc \:\/
Maar ik hoop van wel!! \:\)

EDIT:
maar zoals je zelf aangeeft ga eens kijken in de andere forumtopics, wnat mogelijk is er reeds een patch uitgekomen om dat probleem te verhelpen!
Posted By: Dark_Wolf

Re: oneindig laadscherm - 14/02/10 02:19 PM

Heey,
Ik kreeg dit ook, toen sloot k t spel af, en toen vroeg ie om een update, deze heb ik geinstalleerd, hij zei dat hij de geinstalleerde versie van het spel niet kon vinden. Ik heb toen weer opgestart en toen ging hij wel verder.
© 2020 Larian Studios forums