Larian Banner
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
"Trying to set an ITEMTEMPLATE" #641438
30/01/18 12:19 PM
30/01/18 12:19 PM
Joined: Jan 2018
Posts: 23
Brazil
B
BloodyWorth Offline OP
stranger
BloodyWorth  Offline OP
stranger
B

Joined: Jan 2018
Posts: 23
Brazil
I've been having this error over and over again, using different templates and GUIDS, i've tried everything to make it work, it just won't ...





It's a simple action that i've done before, i tried characteruseditem, characteruseditemtemplate, all of them won't work, same error every time ... and the breaks never get written ... help! T_T

Re: "Trying to set an ITEMTEMPLATE" [Re: BloodyWorth] #641478
31/01/18 08:37 AM
31/01/18 08:37 AM
Joined: Nov 2017
Posts: 129
L
LarIlya Offline
member
LarIlya  Offline
member
L

Joined: Nov 2017
Posts: 129
Hello Bloodyworth.

The error appears to be a behaviour script one, not a Story one.
Is there anything you're doing in behaviour script that may be related?

Re: "Trying to set an ITEMTEMPLATE" [Re: BloodyWorth] #641483
31/01/18 09:54 AM
31/01/18 09:54 AM
Joined: Jan 2018
Posts: 23
Brazil
B
BloodyWorth Offline OP
stranger
BloodyWorth  Offline OP
stranger
B

Joined: Jan 2018
Posts: 23
Brazil
Not at all, i haven't created any scripts.

Re: "Trying to set an ITEMTEMPLATE" [Re: BloodyWorth] #641861
05/02/18 02:22 PM
05/02/18 02:22 PM
Joined: Nov 2017
Posts: 129
L
LarIlya Offline
member
LarIlya  Offline
member
L

Joined: Nov 2017
Posts: 129
Have you used any behaviourscripts at all?
We've taken a second look at your output, and it looks like a script is expecting an ITEMTEMPLATE (a root template for an item) parameter somewhere, but receiving "e63f9ee3-59dd-40db-9118-973924ab2bad", which is a specific item.


Moderated by  Dom_Larian, Larian_Koala 

Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.2