Larian Studios

DivDiv probleem

Posted By: patsypijpen

DivDiv probleem - 14/06/04 02:44 PM

Ik heb het spel nu al 2 jaar en heb het nu bijna uitgespeeld.
(waarom zo lang? dankzij de vervelendste bug die er in het spel zat: de alles wordt terug zwart bug en plaatsen die je, enkel na een bepaalde quest te activeren, kunt betreden worden terug afgesloten. Ben na een jaartje terug opnieuw begonnen en nu ben ik eindelijk bijna terug bij het het einde)
Nu heb ik weer zo iets idioots voor: ik heb alle councilmembers verzameld, behalve bronthion (de elf). Ik heb in een vlaag van haast de 'verborgen' ceremonial item ( de staf) waarschijnlijk verkocht en kan hem nergens meer vinden. Nu krijg ik de council of seven niet meer bijeen. Hebben jullie een gemakkelijke oplossing om dit euvel te overwinnen, want ik moet anders terug herbeginnen vanuit stormfist castle (zonder ooit in de dark forest geweest te zijn). Die moed heb ik echt niet meer, dus help a.u.b.

Dank bij overvloed,
Patsy

P.S.: Ik hoop dat je in BD geen Quest items meer kan verkopen, want anders zal zoiets me daar ook wel overkomen.
Posted By: Morbo

Re: DivDiv probleem - 14/06/04 02:50 PM

LOST ITEMS -Guide and Directory of Inventory Files

en neem de Ceremonial Items <img src="/ubbthreads/images/graemlins/winkwink.gif" alt="" />
Posted By: Inelinc

Re: DivDiv probleem - 20/06/04 09:08 AM

Haha snugger, ja heb het ook al eens gehad, had ook een sloot quests gedaan en een hoop items aan over gehouden "één of andere goude beker een mummy loote die o.O".

Ik heb zelfs nog niet eens alle speciale sets gehaald, ben gewoonweg telui <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggrin.gif" alt="" />

//Inel.
© 2020 Larian Studios forums