Larian Banner
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Joined: May 2003
Location: USA
mongo Offline OP
apprentice
OP Offline
apprentice
Joined: May 2003
Location: USA
I'm linking to www.freewebhostingsite.net, as mentioned in the stickied post, but my avatar shows up briefly then poof, its gone on the board here. Am I doing something wrong?


Optimists are people that don't have all the facts yet
Joined: Feb 2003
Location: Ghent (Belgium)
veteran
Offline
veteran
Joined: Feb 2003
Location: Ghent (Belgium)
Hi Mongo,

Maybe hotlinking is not allowed?...
Please check out this thread for (if necessary) another possibility.

Hope this helps you.

Lynn

*MOD* your picture is present on their server and I do like your avatar. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/winkwink.gif" alt="" />
But I just tried, and apparently hotlinking is not allowed.
Please check out the other thread (see link above). You surely will find a server where you can hotlink to.

Joined: May 2003
Location: USA
mongo Offline OP
apprentice
OP Offline
apprentice
Joined: May 2003
Location: USA
Tried it, doesn't seem to work. GGGGgrrrrrrrrrrrrrrrrr, any suggestions? Anyone Anyone?


Optimists are people that don't have all the facts yet
Joined: Mar 2003
veteran
Offline
veteran
Joined: Mar 2003
It seems to work now. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />
Guess you uploaded it somewhere else.


~Setharmon~ >>[halfelven]<<
Joined: May 2003
Location: USA
mongo Offline OP
apprentice
OP Offline
apprentice
Joined: May 2003
Location: USA
That is correct, a friend of mine put it on his server.

I had to grovel and beg

Last edited by mongo; 13/05/03 06:03 PM.

Optimists are people that don't have all the facts yet

Moderated by  Larian_QA, Lar_q, Lynn, Macbeth, Nicou, Raze 

Link Copied to Clipboard
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5