Larian Banner
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Joined: Feb 2011
Jaesun Offline OP
stranger
OP Offline
stranger
Joined: Feb 2011
Having this problem. After I save for the 2nd or 3rd time, when doing a manual or quick save, it will save the game just fine, but at the "Loading Cryseal" the audio will suddenly cut off for a second or two. Then the audio resumes for a few. Then the audio stops and then it crashes.

The rest of the game is very stable. No other problems but this. frown

I did run the D:OS analysis tool. It passed all those tests. I also then saved the report and sent larian support an email (with a link to the report).

I have all the latest driver for my Motherboard, video card, and audio card.

Just wondering if anyone has any suggestions?

Operating System: Windows 7 Professional 32-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8500 @ 3.16GHz (2 CPUs), ~3.2GHz
Available OS Memory: 3328MB RAM
DirectX Version: DirectX 11
Card name: NVIDIA GeForce GTS 250
Driver File Version: 9.18.0013.3788 (English)
Speakers (Realtek High Definition Audio)
Driver Version: 6.00.0001.7245 (English)


Last edited by Jaesun; 02/07/14 09:29 PM.
Joined: Jul 2014
J
stranger
Offline
stranger
J
Joined: Jul 2014
I got the same problem i checked the log.txt and it says:

[02-07-2014 21:38:41:715][..\..\..\..\..\..\LSFramework\Code\GameEngine\SoundManager.cpp 1453 ls::SoundManager::UnloadGameSync]: Trying to load unknown gamesync WeaponMaterial/Bone
[02-07-2014 21:38:41:728][..\..\..\EyesOfAChild\Code\EoCClient\Client\StatusMaterial.cpp 92 ecl::StatusMaterial::DestroyVisuals]: [StatusMaterial] No level found for parent object
[02-07-2014 21:38:43:328][D:\Develop\LSProjects\LSFramework\Code\CoreLib\ObjectFactory.h 59 ls::ObjectFactory<class esv::Inventory>::Get]: Salt miss on ObjectFactory (esv::Inventory) @ index 1518 :

* handle has salt 1
* manager/real salt is 2
[02-07-2014 21:38:43:357][D:\Develop\LSProjects\LSFramework\Code\CoreLib\ObjectFactory.h 185 ls::ObjectFactory<class esv::Item>::Destroy]: Failed to destroy object (salt check)
[02-07-2014 21:38:43:357][D:\Develop\LSProjects\LSFramework\Code\CoreLib\ObjectFactory.h 185 ls::ObjectFactory<class esv::Item>::Destroy]: Failed to destroy object (salt check)
[02-07-2014 21:38:43:358][D:\Develop\LSProjects\LSFramework\Code\CoreLib\ObjectFactory.h 185 ls::ObjectFactory<class esv::Item>::Destroy]: Failed to destroy object (salt check)

and that line repeats itself which seems to cause the crash for me.


Link Copied to Clipboard
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5