Larian Banner
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
#629514 11/10/17 12:13 AM
Joined: Jul 2017
Posts: 324
W
WMC51 Offline OP
enthusiast
OP Offline
enthusiast
W
Joined: Jul 2017
Posts: 324
Somehow it looks like my wife's loot tables got jacked up. She had the debugger profile show up when she loaded the game. Now loot isn't showing up correctly. When I invite her to my game her bow shows to be a broken ax to her. When she loads her single player her shield is a dagger.

How the heck do I fix this so we can play together. I had steam check the files and that did nothing. All mods are disabled on her computer. I tried loading both with mods on and off.

Guess we aren't playing tonight.

Joined: Jan 2010
Posts: 362
F
enthusiast
Offline
enthusiast
F
Joined: Jan 2010
Posts: 362
Wait, what? A debugger profile? Screenshot please?

Joined: Jul 2017
Posts: 324
W
WMC51 Offline OP
enthusiast
OP Offline
enthusiast
W
Joined: Jul 2017
Posts: 324
I did a bunch of stuff to delete it but it might come back aftet this restart again.

Joined: Jul 2017
Posts: 324
W
WMC51 Offline OP
enthusiast
OP Offline
enthusiast
W
Joined: Jul 2017
Posts: 324
is there a file that contains the loot tables I can delete then have steam do a file scan to repair it and add the default back in?

The game has just been all kinds of garbage today and I'm trying to figure out how I can get it playing.

Joined: Aug 2014
Posts: 1,143
old hand
Offline
old hand
Joined: Aug 2014
Posts: 1,143
Got a report on my mod about something like this: "There seems to be somethign going on with item tables. I don;t know if it's part of this mod or just DOS2 itself. Could contribute so some of the below issues. My wife's bow is showing as a broken axe on her computer and a bow on mine."

Were you using my Bard Mod? I'm not sure if it's related to my mod or not.

Joined: Jul 2017
Posts: 324
W
WMC51 Offline OP
enthusiast
OP Offline
enthusiast
W
Joined: Jul 2017
Posts: 324
Yeah i run bard.mod. I posted.on your mod in steam.when I saw some.other having some.item.issues. not sure what all its related to. I got it working after.several reloads and file scans


Moderated by  Elwyn, gbnf, Larian_Koala, Monodon 

Link Copied to Clipboard
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5