Larian Banner
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Joined: Feb 2003
Location: Ghent (Belgium)
Lynn Offline OP
veteran
OP Offline
veteran
Joined: Feb 2003
Location: Ghent (Belgium)
It's recommended to download the latest drivers before playing the <img src="/ubbthreads/images/graemlins/beyond.gif" alt="" /> demo:

www.ati.com
www.nvidia.com
www.omegacorner.com

Joined: Apr 2003
veteran
Offline
veteran
Joined: Apr 2003
yes Thx, Lynn <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wave.gif" alt="" />
and don't be thinking that you already have ALL the latest drivers too!...... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/puppyeyes.gif" alt="" />
That's what I thought..... Wrong!! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/eek.gif" alt="" />
Now with the newest drivers from Nvidia....I've completed my Demo...... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/cry.gif" alt="" />

(well almost that is......) <img src="/ubbthreads/images/graemlins/shhh.gif" alt="" />


[color:"#33cc3"]Jurak'sRunDownShack!
Third Member of Off-Topic Posters
Defender of the [color:"green"]PIF.
[/color] Das Grosse Grüne Ogre!!! [/color]
Joined: May 2003
member
Offline
member
Joined: May 2003
For people who have mobility radeon card, take a look at

www.omegacorner.com to get tweaked catalyst driver.

Joined: Mar 2003
Location: Tormented Space
stranger
Offline
stranger
Joined: Mar 2003
Location: Tormented Space
Is there any help for us with a old Diamond Viper V770? with Windows 98?

Joined: May 2003
member
Offline
member
Joined: May 2003
Quote
Is there any help for us with a old Diamond Viper V770? with Windows 98?


sorry but your video card is based on TNT2 chipset which is below the minimal game requirement

Joined: Mar 2003
Location: Canada
Support
Offline
Support
Joined: Mar 2003
Location: Canada
Others have reported acceptable results with TNT or Voodoo cards, though.
omg.. what are the requirements on this game!?

Do you have the latest drivers?
Is the performance significantly worse than Divinity?

Joined: Mar 2003
Location: Tormented Space
stranger
Offline
stranger
Joined: Mar 2003
Location: Tormented Space
Quote
Others have reported acceptable results with TNT or Voodoo cards, though.
omg.. what are the requirements on this game!?

Do you have the latest drivers?
Is the performance significantly worse than Divinity?


DD ran just fine for me...loading times were long, but never any slowdown during game playtime.

I had to upgrade to Direct x9, but I get an error code in Configtools invalid page fault in module SLASH.DLL every time I try to start the demo. Will try and download those drivers, see if that helps.

If that doesn't work, it'll have to wait till end of year when I can hopefully get a new computer. Pass this one on down to kids.

I have a Dell 700 mhz Pentium III ...

Last edited by Debrina; 13/03/04 07:16 PM.
Joined: Mar 2003
A
veteran
Offline
veteran
A
Joined: Mar 2003
Could it be that the SLASH.DLL itself is corrupt, I mean damaged ?


When you find a big kettle of crazy, it's best not to stir it.
--Dilbert cartoon

"Interplay.some zombiefied unlife thing going on there" - skavenhorde at RPGWatch
Joined: Mar 2003
Location: Tormented Space
stranger
Offline
stranger
Joined: Mar 2003
Location: Tormented Space
Quote
Could it be that the SLASH.DLL itself is corrupt, I mean damaged ?


Updating the drivers...was the ticket. It does run choppy at times, but I still managed to make my way through to the end of the demo.

Joined: Apr 2004
stranger
Offline
stranger
Joined: Apr 2004
500 mhz pentium3
256ram
16MB Voodoo 3
and i have no video display problems other then it being... well... REALLY slow. hopefully i shall have my Centrino laptop by the end of the week >_>

Joined: Mar 2004
Location: Belgique
journeyman
Offline
journeyman
Joined: Mar 2004
Location: Belgique
Quote
Quote
Others have reported acceptable results with TNT or Voodoo cards, though.
omg.. what are the requirements on this game!?

Do you have the latest drivers?
Is the performance significantly worse than Divinity?


DD ran just fine for me...loading times were long, but never any slowdown during game playtime.

I had to upgrade to Direct x9, but I get an error code in Configtools invalid page fault in module SLASH.DLL every time I try to start the demo. Will try and download those drivers, see if that helps.

If that doesn't work, it'll have to wait till end of year when I can hopefully get a new computer. Pass this one on down to kids.

I have a Dell 700 mhz Pentium III ...


I had exactly the same problem, and I solved it by using nvidia drivers 44.03 (or above). I guess older drivers do not support DX9b fully. Try upgrading your drivers. If you already did it, then sorry.

Good luck,
Philippe

Joined: Mar 2003
member
Offline
member
Joined: Mar 2003
<img src="/ubbthreads/images/graemlins/cry.gif" alt="" /> I'm having the same issues with the above poster--Slash1.dll crashing out. I have an NVIDIA Vanta card. I can't find any updated drivers there. Any help or hope?


"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning." -Rich Cook
Joined: Mar 2003
Location: Canada
Support
Offline
Support
Joined: Mar 2003
Location: Canada
Did you try the reference drivers directly from Nvidia? I don't think any video card manufacturers make significant modifications to Nvidia's drivers, except maybe adding their own logo (same with ATI's drivers).

Joined: Mar 2003
member
Offline
member
Joined: Mar 2003
well, it took a while to find, but I finally found some updated drivers and installed. I no longer get the slash.dll message, but now I get a black screen upon startup.


"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning." -Rich Cook
Joined: Mar 2003
member
Offline
member
Joined: Mar 2003
Thanx for putting up with me so far. Finally got the screen problem solved. I can get to the character creation screen. After I set up my character and press start, the game tries to load, then crashes to desktop. Arrgh I'm so close!


"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning." -Rich Cook
Joined: Mar 2003
Location: Canada
Support
Offline
Support
Joined: Mar 2003
Location: Canada
Did you try lowering the resolution in the configuration program? Re-install?

Joined: Mar 2003
member
Offline
member
Joined: Mar 2003
Got it working at last. Somehow while updating drivers, my display was set to 32-bit color. Once I switched to 16-bit, everything worked right. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />


"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning." -Rich Cook
Joined: Mar 2003
member
Offline
member
Joined: Mar 2003
And one more thing. Turn off Norton or any other background stuff you have going. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/mage.gif" alt="" />


"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning." -Rich Cook

Moderated by  Larian_QA, Lynn, Macbeth 

Link Copied to Clipboard
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5